Filozófiánk

Az utazás az élet fontos befektetései közé tartozik. Utazásaink remek ár-árték arányú szolgáltatásokat kínálnak, olyan, tapasztalatokban, kalandokban, szépségekben és finomságokban gazdag élményt, amelyet egy egyéni utazás alkalmával csak nagyon nehezen kaphat meg az utazó.

Az utazás sosem szabad, hogy egyik helyről a másikra való rohanást jelentsen. Kellő időt kell szánjunk egy-egy vidére, tájra, helyiségre, hogy megtapasztaljuk és megértsük a hely szellemét, beszippantsuk az illatokat, meghalljuk a hangokat, megízleljük a különlegességeket, megkóstoljuk a környék borait, s mindezeken keresztül belelássunk a helyiek lelkébe.

Letölthető dokumentumok

Hírlevél

Kérjük adja meg e-mail címét a fel vagy a leiratkozáshoz.
E-mail cím
Ellenőrző kód
Ha a képen szereplő hat karakter nem olvasható, kérem frissítse az oldalt! A kód nem betűméret érzékeny!

Közösség

Polgár Panzió

A Polgár család jelentős szerepet vállal a vendéglátásban is. A híres és látványos villánykövesdi pincesor közepén lévő régi és újabb borházuk a borturizmus egyik gyakran látogatott, megbecsült szentélye, ahol a bor alá való válogatott helyi étkekhez a legszebben illő borok kóstolhatók.

A borozgatástól megfáradt, vagy éppen csak a nyugodt falusi környezetre vágyók egyaránt kellemes, szépen berendezett szobák közül választhatnak az 1998-ban megnyílt 30 szobás, 62 férőhelyes Polgár Panzióban. A ház hangulatos mediterrán ihletésű belső udvarával simul környezetébe. A míves tölgyfa bútorok, a helyi kékfestő mesterek által készített függönyök, szőnyegek a tulajdonosokhoz hasonlóan meleg barátsággal invitálják a borbarátokat. Az új étkezőhelyiség mellett wellness részleg várja a felfrissülni vágyókat.

A Polgár Panzóról mondták

Álljon itt egy vendégkönyvből vett idézet, amely jól jellemzi a ház hangulatát:

“Kedves Vendéglátóink!

A panzió valamennyi munkatársa csillagos ötösre vizsgázott. Udvariasak, figyelmesek, szolgálatkészek és ami a legfontosabb családiasan barátságosak voltak. Én bejártam a világot Hawaii-tól Új-Zélandig, megtapasztaltam a luxust és az exotikumot, de ilyen bensőségesen hangulatos, és barátságosan emberközeli alkalmi otthonom még nem volt.
Kérem, hogy Polgár Zoli barátomnak (ugye Zoltán nem haragszol, hogy önhatalmúlag mostantól így tartalak számon) adják át a legőszintébb szeretettel küldött köszönetemet.
Azt, hogy egy borász úgy tud a borról beszélni ahogy Zoli, bizonyári nem egyedi. De hogy egy olyan borász mint Polgár Zoltán ennyire “ember” tudott maradni, az már elég ritka ebben a zűrzavaros kicsi hazánkbank. Az pedig, hogy ez az EMBER milyen kisugárzással bír a teljes környezetére, na ez már egyedülálló. Mert a három nap minden percében éreztem a panzió hangulatán, a munkatársak viselkedésén, és természetesen a kíváló borokon is, hogy ebben benne van a mi Zoltánunk lelke.
És ahogy mondani szokták, minden kíváló férfi mögött ott van egy nő, aki nélkül mi férfiak soha nem tudnánk kiteljesedni. Katalinnak is köszönöm azt ahogy velünk törődött, de főleg azt, hogy segített a férjének, hogy “Polgár Zoltán” lehessen.
A kedves Polgár családnak szívemből kívánom, hogy azt a szellemiséget, amely most a Polgár birodalomban mindent betakar, mint egy finom fátyol, őrizzék meg az idők végezetéig.

Köszönöm a feleségem és velünk együtt jelenlévő Pásztor házaspár nevében is, viszont látásra.

Dr. Földi Tamás”

2011. Január 11.

CONVENTION BUDAPEST KFT.
Iroda: 1097 Budapest, Tóth Kálmán utca 33., B lépcsőház VI/5.
Telefon: (06 1) 299 0184, 299 0185, 299 0186
Fax: (06 1) 299 0187
Nyilvántartási szám: R-1229