Filozófiánk

Az utazás az élet fontos befektetései közé tartozik. Utazásaink remek ár-árték arányú szolgáltatásokat kínálnak, olyan, tapasztalatokban, kalandokban, szépségekben és finomságokban gazdag élményt, amelyet egy egyéni utazás alkalmával csak nagyon nehezen kaphat meg az utazó.

Az utazás sosem szabad, hogy egyik helyről a másikra való rohanást jelentsen. Kellő időt kell szánjunk egy-egy vidére, tájra, helyiségre, hogy megtapasztaljuk és megértsük a hely szellemét, beszippantsuk az illatokat, meghalljuk a hangokat, megízleljük a különlegességeket, megkóstoljuk a környék borait, s mindezeken keresztül belelássunk a helyiek lelkébe.

Letölthető dokumentumok

Hírlevél

Kérjük adja meg e-mail címét a fel vagy a leiratkozáshoz.
E-mail cím
Ellenőrző kód
Ha a képen szereplő hat karakter nem olvasható, kérem frissítse az oldalt! A kód nem betűméret érzékeny!

Közösség

Isztambul városa

Isztambul minaretjei, bazárjai, az eurázsiai életstílus, a forgalom, a fények, az emberek kavalkádja lenyűgöző élmény, a kulináris élvezetek mindezt még egzotikusabbá teszik. Bár nincs hiány tradicionális éttermekből, mégsem adnak teljes képet a város gasztronómiai sokszínűségéből. Ehhez a számtalan piac, kifőzde, baklava-gyártó, utcai árus ugyanúgy hozzátartozik.

Isztambul óriási metropolisz 11 millió lakossal, kontinenseket, kultúrákat és vallásokat köt össze, a régió egyik legmeghatározóbb gazdasági és kulturális központja.

Isztambul az Ázsiához legközelebb fekvő európai és az Európához legközelebb található ázsiai nagyváros. A bizánci és az ottomán birodalom fővárosa, a Boszporuszt uraló csillogó metropolisz, ahol csodás történelmi emlékek sziluettjei alkotnak mesés képi világot.

Isztambul minden sarka más és más. Még az egymás melletti kerületek is nagyon különbözőek, eltérőek a házak, az üzletek, az utcák és az árusok. A városban mindent meg lehet találni, amit csak valaki megkíván, a kelet csodáit és a nyugat praktikumát. A helyi piacok kínálat is lenyűgőző: paprika, méz, helyi sajtok, szárított marha, kolbászok, hatalmas gyógynövény-választék, teák.

CONVENTION BUDAPEST KFT.
Iroda: 1097 Budapest, Tóth Kálmán utca 33., B lépcsőház VI/5.
Telefon: (06 1) 299 0184, 299 0185, 299 0186
Fax: (06 1) 299 0187
Nyilvántartási szám: R-1229