Filozófiánk

Az utazás az élet fontos befektetései közé tartozik. Utazásaink remek ár-árték arányú szolgáltatásokat kínálnak, olyan, tapasztalatokban, kalandokban, szépségekben és finomságokban gazdag élményt, amelyet egy egyéni utazás alkalmával csak nagyon nehezen kaphat meg az utazó.

Az utazás sosem szabad, hogy egyik helyről a másikra való rohanást jelentsen. Kellő időt kell szánjunk egy-egy vidére, tájra, helyiségre, hogy megtapasztaljuk és megértsük a hely szellemét, beszippantsuk az illatokat, meghalljuk a hangokat, megízleljük a különlegességeket, megkóstoljuk a környék borait, s mindezeken keresztül belelássunk a helyiek lelkébe.

Letölthető dokumentumok

Hírlevél

Kérjük adja meg e-mail címét a fel vagy a leiratkozáshoz.
E-mail cím
Ellenőrző kód
Ha a képen szereplő hat karakter nem olvasható, kérem frissítse az oldalt! A kód nem betűméret érzékeny!

Közösség

Grand Hilarium Hotel****

IsA 74 szobás szálloda a Yenikapi városrészben található, szerencsésen ötvözi a modern, kortárs szolgáltatási koncepciót a híres török vendégszeretettel. A szállodára a legújabb, modern technológia jellemző. Minden szoba légkondicionált, minibárral, TV-vel, széffel felszerelt. Szaurna, törökfürdő, beltéri medence és masszázs részleg, internet kávézó és antik bár szolgálják a vendégek kényelmét.

A szálloda változtatásának jogát fenntartjuk. Az utazáshoz 4 csillagos szállodát biztosítunk.

CONVENTION BUDAPEST KFT.
Iroda: 1097 Budapest, Tóth Kálmán utca 33., B lépcsőház VI/5.
Telefon: (06 1) 299 0184, 299 0185, 299 0186
Fax: (06 1) 299 0187
Nyilvántartási szám: R-1229